Kerítés kövek

Kerítés kövek

A Traverstone® Block zsalukő egy multinacionális csapat 2 éves kutatásának az eredménye: a cél egy olyan innovatív termék létrehozása volt, amellyel akár 90%-ban csökkenthető a kerítés megépítéséhez szükséges idő, továbbá kiküszöbölhetők az emberi tényezőből származó tévedések és szerelési hibák.

A Traverstone® Block zsalukő egy olyan lego típusú, mindkét oldalán megmunkált, önhordó monoblokk termék, amely a csaphornyos (nútféderes) rendszernek köszönhetően biztosítja az elemek közötti pontos csatlakozást és rögzülést. A Traverstone® Block zsalukő segítségével nagymértékben lecsökken a szükséges munkálatok száma: egy 10 méter hosszú kerítés akár 2 nap alatt elkészíthető DIY rendszerben, vagyis „csináld magad” technikával! Így megspórolható az az összeg, amelyet egy munkáscsapatnak kellett volna kifizetni.

Mivel kicsi a súlya, a Traverstone® Block zsalukő könnyen kezelhető, a szállítási költsége pedig meglehetősen alacsony. A terméket 8-12 mm-es átmérőjű vasszerelésre tervezték, a telepítésnél pedig betonvasaláskor sem fordul elő szivárgás.

A kompozit betonból készült Traverstone® Block zsalukő fokozottan ellenáll a mechanikai ütéseknek és a fagyás-olvadás ciklusoknak. Mivel a Traverstone® termékcsaládhoz tartozik, ezért valamennyi kerítés kiegészítővel remekül társítható (oszlop fedkő, oszlop fedkő alátét és kerítés köztes fedkő). Innovatív kialakításának köszönhetően a Traverstone® Block zsalukő igazi ékköve minden ingatlannak, miközben növeli azok piaci értékét.

UV sugárzás

UV sugárzás

A kerítés kövek kiválóan tűrik a nyári forróságot és az UV sugárzást.

Szél

Szél

A kerítés kövek ellenállnak a nagyobb széllökéseknek.

Eső

Eső

A kerítés kövek hosszútávon tartósak maradnak heves esők esetén.

Fagy, hóesés

Fagy, hóesés

A kerítés kövek ellenállnak a téli hidegnek és csapadéknak.

Tudatos tervezés

A sajátosságok figyelembevételével, személyreszabot megoldásokat kínálunk!

Minőségi alapnyagok

Modern technológiával készült, időjárást álló alapanyagokkal dolgozunk.

Garancia

Az alumínium panelekre 20 év gyártói garanciát biztosítunk!

Hívás most! H - Sz 8 - 17 óráig