Rólunk

Apa és fia

Best kapu Bt.

Családi vállalkozás

Kerítéstelepítés és kaputechnika

Köszöntöm weboldalamon! 

Tóth Attila vagyok a Best Kapu Bt. alapítója. Vállalkozásunk családi vállalkozás, melyet fiammal Szabolcssal hoztunk létre és melyben kerítés építéssel, kaputechnikával és kapuautomatika telepítéssel foglalkozunk. 

Vállalkozásunk a prémium munkáinknak, és a megrendelőink továbbajánlásának köszönhetően dinamikusan fejlődik, jelenleg 6 lelkiismeretes szakemberrel teljesítjük megrendelőink megbízásait. 

Vállalkozásunk jövő orientált. Hiszünk az innovációban így folyamatosan képezzük magunkat és keressük a legújabb technológiákat, melyekkel kimagasló eredeményeket és hosszú távon is elégedett ügyfeleket vagyunk képesek elérni, a legnagyobb piaci verseny közepette is.

Küldetésünk, hogy a Pest megyei lakosok számára olyan prémium szolgáltatást nyújtsunk, kiváló termékek felhasználásával, melyet jószívvel tudnak ajánlani, akár 5, 10, vagy 15 év távlatából is. 

Amennyiben Ön problémamentesen szeretne kerítést, vagy kaput építtetni, vagy kapuját automatizálni, keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!

Felveszem a kapcsolatot!
Apa és fia
Tudatos tervezés

A sajátosságok figyelembevételével, személyreszabot megoldásokat kínálunk!

Minőségi alapnyagok

Modern technológiával készült, időjárást álló alapanyagokkal dolgozunk.

Garancia

Az alumínium panelekre 20 év gyártói garanciát biztosítunk!

Hívás most! H - Sz 8 - 17 óráig